Edukira joan | Menu nagusira joan | Saltar a la secciones

Hasiera >> Bildumak kontsultatu >> SOINUA; SOINU-HANDIA; AKORDEOIA...
 

SOINUA; SOINU-HANDIA; AKORDEOIA

Tekladun akordeoi kromatikoa. 24 tekla txuri eta 17 beltzak eskubiko eskurako eta 120 bajoak ezkerrean. 7 tekla erregistro aldaketarako eskubian eta 2 ezkerrean. Grisa da kolore nagusi.
Tekladun akordeoi kromatikoa. 24 tekla txuri eta 17 beltzak eskubiko eskurako eta 120 bajoak ezkerrean. 7 tekla erregistro aldaketarako eskubian eta 2 ezkerrean. Grisa da kolore nagusi.
Bilduma:
Soinu-tresnak
Zenbakia:
0577
Jatorria:
EUROPA > EUSKAL HERRIA > GIPUZKOA; DONOSTIALDEA; DONOSTIA
Egilea / emailea:
Larrinaga markakoa. Donostiako Egia hauzoan egina.
Soinu-tresnak:
SOINUA; SOINU-HANDIA; AKORDEOIA
Soinu-tresna kodea:
AEROFONOAK; MIHIAK; LIBREAK
Deskribapena:
Tekladun akordeoi kromatikoa. 24 tekla txuri eta 17 beltzak eskubiko eskurako eta 120 bajoak ezkerrean. 7 tekla erregistro aldaketarako eskubian eta 2 ezkerrean. Grisa da kolore nagusi.
Materialak:
01; ZURA
Neurriak:
L. 41 / A. 50
Kokapena:
Erakusketa biltegia; aerofonoak
Eskurapena:
Emana; Luis Astiasaran Billabonako trikitilariak emana.
Bibliografia:
HARANA, Mielanjel, Joseba TAPIA, Aingeru BERGIZES (1998): Gelatxo. Euskal Herriko Trikitixa Elkartea.
Diskografia:
· LARRAŅAGA, Isidro (1979): Euskal Herriko Dantzak. IZ. IZ-123.
· YANZI, Pepe ( 1972): Lesaka. Edigsa-Herri Gogoa. HG-48.
· ZELAIA, Enrike (1982): Araba. Elkar. ELK-53.
· (1986): Nafarroa. Elkar. ELK-HG-147.
· (1987): Bizkaia. Elkar. ELK-HG-206
· (1987): Gipuzkoa. Elkar. ELK-HG-177.
Audioa:
Audio fitxategia jeitsi
Audioaren deskribapena:
LABAIENGO MUTIL-DANTZA. Pepito Iantzi. HG 48. 1972.

(Informazio gehiago nahi izanez gero Soinueneara jo)

Elementua: 1674 / Guztira: 13721
 
SOINUENEA
Tornola kalea, 6 - 20180 OIARTZUN - Tel/Fax 943 493 578 - soinuenea@soinuenea.org
Irisgarritasuna | XHTML 1.0 | CSS 2 | WAI-AAA | TAW 3 | Creative Commons Licencia de Creative Commons